Effektivitet & perfomance


Den Vidende Virksomhed varetager rådgivning, udviklingsforløb, foredrag og workshops indenfor selvledelse, personlig effektivitet, high performance teams og holistic performance management.

Den Vidende Virksomheds rådgivning og udviklingsforløb indenfor effektivitet, kvalitet og performance tager altid udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi, således at den effektivitet, kvalitet og performance der efterstræbes målrettes de konkrete områder, som forretningsstrategien foreskriver. Derfor er holistisk performance management og effektmåling også en integreret del af disse effektivitets- og performanceaktiviteter, som gennemføres af Den Vidende Virksomhed.


Kundeudtalelse fra High Performance Team udviklingsforløb

FLSmidth A/S General manager Mads Jespersen

"I forbindelse med et globalt R&D udviklingsforløb omkring High Performance Teams anvendte vi Annabeth Aagaard fra Den Vidende Virksomhed som rådgiver, facilitator og udviklingskonsulent. Teamudviklingsforløbet indeholdte flere faser og aktiviteter, hvor pre-assessment, udviklingsseminar med kortlægning af teamværdier og udviklingsplaner samt diverse opfølgningsaktiviteter var elementer heri. Annabeth Aagaard udviklede og gennemførte forløbet yderst professionelt, intuitivt og til både ledelsens og medarbejdernes store tilfredsstillelse.

På baggrund heraf valgte vi at fortsætte samarbejdet, og har anvendt Annabeth til planlægning og facilitering ved integration af FLSmidths innovationsstrategi, hvilket Annabeth ligeledes har varetaget med stor succes og kreativitet.

Jeg kan derfor kun varmt anbefale Annabeth til andre virksomheder som ønsker målrettet og professionel rådgivning, facilitering og udvikling indenfor strategi, ledelse og organisation."


Kundeudtalelse fra selvledelse og personlig effektivitet

Ringkøbing-Skjern kommune, kursuskoordinator Gitte Buhl

"Vi har igennem de sidste år booket Annabeth til over ti kurser i "Selvledelse og Personlig ledelse" til vores åbne kursuskatalog for Ringkøbing-Skjern Kommunes medarbejdere - og Annabeth får super tilbagemeldinger hver gang, så vi fortsætter med at booke kurset".