HRM & Kompetencer


Den Vidende Virksomhed varetager rådgivning, udvikling, foredrag og workshops indenfor HRM, HR-strategi udvikling, forretningsorienteret HRM, strategisk kompetenceudvikling, kompetencedatabaser og uddannelses effektmåling.

Den Vidende Virksomheds HR-rådgivning og udvikling tager altid udgangspunkt i forretningen og hvordan HR optimeres og udvikles til bedst at kunne supportere den konkrete virksomheds målopfyldelse og forretningsstrategi. Derfor er effektmåling også en integreret del af alle uddannelses- og kursusaktiviteter, som gennemføres af Den Vidende Virksomhed.

Virksomhedens direktør, Annabeth Aagaard er medforfatter på bogen, Dansk ledelse i særklasse - en antologi om HR der virker, Ankerhus, 2010 og bidrager ofte med artikler indenfor HR-området og bl.a. fast tilkoblet PID - Personalechefer I Danmark som skribent af HR-kronikker til PID's medlemsmagasiner, 'Personalechefen' og 'Ledelse i Udvikling'.


Kundeudtalelse fra HR-strategiudvikling og HRM rådgivning

VELUX, Vice president, HR Niels Espersen

"Vi har med stor succes anvendt Annabeth Aagaard & Den Vidende Virksomhed som rådgiver og facilitor på udviklingsforløb for HR VELUX med integration af HR KAM struktur, kortlægning af HR kunde- og behovsanalyse og udvikling af HR strategi for VELUX og kan kun anbefale andre organisationer at bruge Annabeth Aagaard og Den Vidende Virksomhed til lignende forløb."


Kundeudtalelse fra foredrag om effektiv kompetenceudvikling

HMN Naturgas, personalechef Kirsten U. Juhl

"På vores årlige personalepolitiske drøftelse havde vi inviteret Annabeth Aagaard til at holde et foredrag for os omkring effektiv og målrettet kompetenceudvikling. Hun gav os et forrygende indspark med inspiration til vores videre arbejde. I en kombination af stor viden og præsentation af en række virksomhedcases og hands-onværktøjer gjorde Annabeth dette lidt svære begreb relevant og konkret for tilhørerne. Med sit positive og ligefremme væsen skabte hun begejstring og dialog og gav os et skub i den rette retning. Vi kan varmt anbefale Annabeth til andre virksomheder, som ønsker viden og inspiration på højt plan."


Kundeudtalelse fra kick-off seminar om Effektiv & målrettet kompetenceudvikling

Slagelse Kommune, HR psykolog, Frederick Juliussen

"På vores kick-off seminar inviterede vi Annabeth til at holde et oplæg om det at være kompetent, om at være skarp på hvilke kompetencer der er brug for hvornår og om hvordan man sikrer sig at være i besiddelse af de nødvendig kompetencer, som jobbet kræver. Hendes oplæg var afslutningen på to dage, hvor vi havde udforsket og gravet i de metoder og kompetencer, vi havde haft mest succes med i det forgangne år og snakket metoder på et mere abstrakt plan. I forlængelse heraf, ramte Annabeths oplæg lige på kornet!

Det var et oplæg, der både talte til ledelsen og medarbejderen i marken. På 1½ time fik vi præsenteret 20 konkrete, jordnære metoder og værktøjer, som vi umiddelbart kunne gå hjem og bruge. Der var kun anerkendende ord til hendes oplæg. At oplægget var vellykket, vil jeg sige, i stor udstrækning skyldes hendes energisk forberedelse med fokus på at kende målgruppen og især den sammenhæng oplægget skulle præsenteres i. Jeg ville klart anbefale Annabeth til en kollega, hvis de spurgte!."