INNOVATION & FORANDRING


Den Vidende Virksomhed varetager rådgivning, udviklingsforløb, foredrag og workshops indenfor idéudvikling, innovation, kreativitet, innovationsledelse, den innovative medarbejder, det innovative team og effektmåling.

Den Vidende Virksomheds rådgivning og udvikling indenfor innovation, kreativitet og idéudvikling tager altid udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi, og hvordan innovation og kreativitet konkret sikre opfyldelsen af virksomhedens mål og forretningsstrategi. Derfor er effektmåling også en integreret del af de innovationsaktiviteter, som gennemføres af Den Vidende Virksomhed.

Den Vidende Virksomhed har specialiseret sig indenfor innovation, idéudvikling og forandringsprocesser, og virksomhedens direktør, Annabeth Aagaard, er Phd erhvervsforsker indenfor idéudvikling og innovation, og har bl.a. udgivet bøgerne: "Idéudvikling" på Børsens forlag i 2008; Innovation & Entreprenørskab, 2011, Hans Reitzels Forlag; og Idea and Innovation Management & Leadership, 2011, Gyldendal Business.

Kundeudtalelse fra seminar om forandringsledelse

TRYG, Centerchef Kristian Jensen

"Tryg afholdte for nyligt et seminar for ca. 100 medarbejdere og deres ledere fra 4 servicecentre i region Fyn/ Sydjylland, indenfor emnet "Forandringsledelse og forandringsparathed". Arrangementet blev udviklet og gennemført meget positiv og professionelt af Annabeth Aagaard, med et inspirerende foredrag om forandringsprocesser, værktøjer og motivation til forandring, der blev fuldt op med aktive medarbejderworkshops, og som mundede ud i medarbejdernes egne præsentationer af løsningsforslag.

Effekten af seminardagen var meget tydelig med en væsentlig mere positiv indstilling overfor forandringsprocessen og en stor grad af medarbejdercommitment. Vi siger tak til Annabeth for en alletiders seminardag, og anbefaler hende varmt til andre virksomheder, som arbejder med forandringsledelse og forandringsprocesser."

Kundeudtalelse fra workshop om innovationsledelse

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltninge. HR-konsulenter Anne-Dorte Hesselholt og Anja Obdrup

"Annabeth Aagaard holdt for nylig et oplæg til et Gå-hjem-møde for vores ledere i Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune. Oplægget handlede om innovation og resultatfokus. Der er ingen tvivl om, at Annabeth Aagaard har stor viden om og erfaring med emnet. Oplægget var præget af Annabeth Aagaards aktive og vindende facon og var både teoretisk og praktisk i sit indhold. Vi blev præsenteret for en række værktøjer, vi kan anvende i hverdagen - hvilket virkede rigtig godt hos os. At forvaltningens direktion gerne vil mødes med Annabeth Aagaard igen for at tale mere med hende om innovation, sender et klart signal om det indtryk, som hun efterlod sig."

Kundeudtalelse fra konferencer om Innovation i salget

Business Danmark, Marketing coordinator, Rikke Ernstrand:

"Business Danmark brugte Annabeth Aagaard som oplægsholder på to konferencer i maj 2012 med temaet: ’Innovation i Salget’. Hun brændte virkelig igennem som inspirator og værktøjsmager. AA målrettede sit indlæg, så hun både ramte bredt og samtidig ramte de enkelte delsegmenter: salgslederen, iværksætteren og 'manden på gulvet'. Evalueringerne viste efterfølgende, at Business Danmarks medlemmer var begejstrede for både det faglige niveau, fremlæggelse og de hands-on værktøj, som AA kom med. Jeg kan varmt anbefale Annabeth Aagaard både som professionel sparringspartner og som inspirator på et særdeles højt fagligt niveau"

Annabeth gennemførte alle kursusdagene med stort engagement og begejstring, som også smittede af på deltagerne. Annabeth var endvidere rigtig god til at finde niveauet i forhold til modtagerne. Vi anbefaler Den Vidende Virksomhed og Annabeth Aagaard varmt til andre organisationer, der ønsker at arbejde målrettet med ledelse og organisationsudvikling og har valgt at fortsætte samarbejdet."