Kurser & foredrag

Den Vidende Virksomhed udvikler skræddersyede kursusaktiviteter, seminarer workshops og foredrag målrettet målgruppen og efter kundens specifikke behov og ønsker.

Det konkrete indhold i foredrag og workshops målrettes organisationen og de udfordringer eller opgaver, som virksomheden og målgruppen står overfor, så indholdet og vinklen bliver relevant og aktuel for tilhørerne. Workshops sikrer forankringen af læringen, så deltagerne kan anvende viden og værktøjer effektivt og løsningsorienteret, når de kommer hjem på jobbet.

Kurser og seminarer skræddersyes og målrettes ligeledes organisationen, dens udfordringer og opgaver og indeholder typisk en indledende inspirationsdel i form af et foredrag med konkret viden og værktøjer samt åben dialog, praktiske cases og erfaringer fra andre virksomheder plus workshop aktiviteter, hvor deltagerne får mulighed for at anvende den præsenterede viden aktivt i relation til en konkret situation og målrettet deres dagligdag.

Annabeth Aagaard deltager desuden som ordstyrer, indlægsholder, debattør og tovholder på seminarer, messer og konferencer

Annabeth Aagaard taler flydende engelsk/amerikansk, eftersom hun har studeret på Stanford, USA og boet i Californien i flere år, og kan derfor også deltage på professionelt niveau ved internationale opgaver og aktiviteter.

Annabeth Aagaard tilbyder også inspirationsforedrag via hendes samarbejdspartnere:

Athena.dk
Artebooking.dk
Strongmind.dk